Visvakantie aan het Merenye meer in Zuid-Hongarije

Visvakantie Merenye Hongarije

Ten2Ten Reizen heeft nu wel een heel bijzondere visvakantie! In pure luxe en gegarandeerde super-vangsten aan het begeerde en beroemde vismeer in Merenye Zuid-Hongarije. Jaarlijks worden hier door diverse landen de Nationale kampioenschappen gehouden.

Het meer is ruim 120 hectaren groot en voorzien van een 33 vis stekken. Een toplocatie voor het vangen van karper, snoek en meerval. De afstand is slechts 2,5 uur rijden van Boedapest, ideaal om gemakkelijk en goedkoop met het vliegtuig te komen. Voor circa € 30,00 per dag heb je al een huurwagen.

 

Visvakantie Merenye Hongarije 1b

In mei 2016 zijn 3 vakantiewoningen (ieder geschikt voor 4 personen) voor de verhuur opgeleverd. De Belgische huiseigenaar woont zelf in de naast gelegen woning waardoor hij u een tot in de puntjes verzorgde visvakantie kan aanbieden.

Wat denkt u van een visvakantie op de juiste stek met shelter, voederboot met afstandsbediening, een rubberboot met motor om uit te varen en een quad om het gigantische visgebied te ontdekken. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen luxe vakantiewoning waar u ook met de gehele familie kunt vertoeven met alle comfort. Deze visvakantie is zowel in de zomer als in de winter te boeken!

 

Visvakantie Merenye Hongarije 5  Visvakantie Merenye Hongarije 6

 

Informatie Vakantiewoningen:

♦ Voorzien van centrale verwarming met houtkachel en airco

♦ Volledig ingerichte keuken

♦ Ruime woonkamer waar het plaatsen van extra bedden mogelijk is

♦ 2 Aparte slaapkamers

♦ Badkamer met inloopdouche

♦ Buitenterras aan iedere woning, gebruik van het zwembad, bbq en pizza-oven

 

 

Boek deze Visvakantie bij Ten2Ten Reizen en kom naar de “Place to be”.

Meer informatie ?

Voor meer informatie vult u onderstaand contactformulier in.

Visvakantie Merenye Hongarije was last modified: by