Natuurfotografie Kiskunsági Nemzeti Park

Excursie Vogelspotten en Natuurfotografie

 

Op zoek naar bijzondere vogels, genieten van hun opmerkelijke gedrag en luisteren naar hun karakteristieke zang of roep? De soorten noteren, bijhouden en volgen? Op het juiste moment op de dag er zijn?

Kom naar Hongarije en de natuurgids neemt u o.a. mee naar één van de Hongaarse Natuurparken “Het Nationaal Park Kiskunság” (Kiskunsági Nemzeti Park). Een gebied dat in hoofdzaak uit halfdroog grasland bestaat en een bijzondere flora en fauna kent. Voor de beginnende vogelaars en echte kenners is dit een must!

Arrangementen 

Wij bieden u arrangementen op maat aan. Alle arrangementen zijn inclusief verblijf in één van de 2 vakantiehuizen Erzsébet Tanya en/of Nagymama Tanya met zwembad.

Erzsébet Tanya op de Puszta in Hongarije Nagymama Tanya van Go2Hungary op de poesta in Hongarije Vakantiehuis Nagymama Tanya Poesta in Hongarije 2

Onze gidsen zijn heel flexibel en stellen met u het programma samen!

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5k

Vogels die gefotografeerd worden zijn o.a.:

– Red Footed Falcon

– Bee Eater

– European roller

– See birds

– en uw wensenlijst

Het programma wordt dan hierop met u afgestemd. U gaat vogels spotten vanuit onder meer schuilhutten, voederplekken maar ook vanuit fluisterboten.

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5g  Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5h

De ontluikende natuur, gekoppeld aan de authentieke cultuur en de altijd vriendelijke bevolking, biedt de enthousiaste natuurfotograaf ontelbaar veel unieke fotokansen.

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5b  Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5c

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5a

Kolon-Tavi Madárvárta (het Kolon ringstation)

Omgeving 

Deze excursie brengt u naar de mooiste gebieden van Hongarije “Het Nationaal Park Kiskunság” (Kiskunsági Nemzeti Park). Dit park is een van de tien Nationale Parken van Hongarije. Het kent een zeer gevarieerd landschap met vele zand -en gras poesta’s, moerasgebieden, rietvelden en bossen met vele draslanden. Het gebied ligt in het midden van het twee stromenland van de rivieren de Donau en de Tisza bestaat uit zes niet-aaneengesloten onderdelen, waaronder de Bugac-Puszta.

Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5d  Natuurfotografie Hongarije Ten2TenReizen 5i

Vertrekdata, prijzen en voorwaarden

♦ Vogelspotten en Natuur fotografie excursie is het gehele jaar te boeken (op basis van beschikbaarheid)

Wensen

Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u! De genoemde excursies kunnen we met u op maat samenstellen. Een groter gezelschap is eventueel ook mogelijk maar neem dan eerst contact met ons op. Een combinatie van de diverse excursies is ook mogelijk.

Formaliteiten

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

Geld, banken en wisselen

Over het algemeen vindt u in Hongarije in de meeste steden en dorpen bankautomaten waar u met uw Nederlandse pas geld kunt opnemen.

De meeste Betaalpassen staan standaard op gebruik in Europa. Check dit bij uw bank.

In de meeste levensmiddelenzaken en ook andere zaken kunt u met uw pinpas betalen. Verder zijn er in de grotere steden wisselkantoren.

Taal

Op het platteland en in de kleine dorpen in Hongarije spreekt men uitsluitend Hongaars. In de grotere steden wordt, wel Duits of Engels gesproken.

De eigenaren van de vakantiehuizen en uw contactpersoon tijdens deze excursie spreken vloeiend Duits, Engels en Hongaars.

Reisverzekering

U bent vrij in uw keuze van uw verzekeraar.

 

Natuurfotografie Kiskunsági Nemzeti Park was last modified: by