Paardrijden Mecsekgebergte

Geheel verzorgde Paardrijvakantie voor € 550,00 per persoon!

Een ideale vakantie voor ruiters, voor u en uw gezin. Terwijl u geniet met een boek bij het zwembad, kunnen uw kinderen te paard of paardrijden. Zo geniet iedereen van een zonnige vakantie in Hongarije!

Csillagos Hely Paardrijden in zuid Hongarije -4-

Denkend aan de weidse verten van de poesta, zie je ruiters door oneindig laagland gaan. Ja, Hongaren hebben een historie als ruitervolk en ook nu is de paardensport hier heel populair.

De gevarieerde landschappen van Hongarije maken ruitertochten op de laagvlakte, bergen en poesta en bossen tot een afwisselende belevenis. In het zadel ontdek je een compleet nieuw Hongarije!

Ten2Ten Reizen biedt u zo´n schitterende paardrijvakantie in het mooie heuvelachtige en beboste gebied rondom het authentieke dorpje Ibafa.

Paardrijden in zuid Hongarije op Csillagos Hely Paardrijden op Csillagos Hely Csillagos Hely Paardrijden in zuid Hongarije -3-

Op Csillagos Hely (=Sterrenplek) kunnen liefhebbers van paarden en paardrijden hun hart ophalen. Een ideale plek voor ruiters en gezinnen met kids die dol zijn op paardrijden.

Vakantiehuizen in Ibafa
 Csillagos-Hely-Zuid-Hongarije--1-  Vakantiehuis Aranyos Ég op Csillagos Hely 500x375  Vakantiewoning Csillagos Ég op Csillagos Hely
Álom Ég Aranyos Ég Csillagos Ég

Alle drie de woningen zijn geheel vrijstaand gelegen, comfortabel en sfeervol ingericht.Vanuit uw woningen stapt u zo de Groene Vallei in, een beschermd natuurgebied. Dit rustige, heuvelachtige gebied, afgewisseld met uitgestrekte velden leent zich uitstekend voor buitenritten te paard of wandelingen en grenst aan Csillagos Hely. Hier in de nog ongerepte natuur kunt u urenlang vertoeven zonder iemand tegen te komen. Naast de uitgebreide flora is dit het gebied van de schaapsherder met z´n kudde maar ook van zwijnen, herten, reeën, vossen en roofvogels. Wandelend of in het zadel kunt u genieten van dit prachtige gebied. De kans dat u tijdens uw buitenrit of wandeling oog in oog komt te staan met herten of ander wild spot is groot. Urenlang in het zadel, geen weg hoeven over te steken en genieten van prachtige vergezichten en de natuur kan hier! De buitenritten worden onder begeleiding van een Nederlandse gids gereden.

Lunch op Csillagos Hely Ontbijt op Csillagos Hely Pörkölt op Csillagos Hely
 Uitgebreide lunch  Heerlijk genieten van uw ontbijt De enige echte Goulash

Mogelijkheden oneindig:

♦ Paardrijden in de buitenbak en in de vrije natuur

♦ Op Csillagos Hely staan vier paarden en twee pony´s waarop u kunt rijden

♦ Privé les

♦ Een geheel verzorgde week met 5 dagen een lange buitenrit van 2-3 uur, inclusief accommodatie en uitgebreide maaltijden.

♦ In de buitenbank kunnen kinderen en ouderen leren paardrijden. Op een speelse en rustige manier worden ze/u vertrouwd gemaakt met de wereld van het paard. Niet alleen paardrijden maar ook de verzorging, leren omgaan, op- en afzadelen en het poetsen van het paard komt aan bod. De lessen worden privé gegeven met alle aandacht voor u of uw kind.

♦ Alles is mogelijk mbt. paardrijden, een combinatie met een aantal dagen wandelen en dan ontspannen in het zwembad. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken uw vakantie tot een top Vakantie!

♦ Genieten van het heerlijke zwembad

♦ Boogschieten

Heerlijk zwembad op Csillagos Hely Terras op Csillagos Hely Boogschieten op Csillagos Hely
Heerlijk relaxen Terras en BBQ Uitleg voor het boogschieten

Omgeving

Het dorpje ligt aan de voet van het Mecsekgebergte en op 50 km afstand van de Culturele Hoofdstad van 2010 “Pecs”. En het recreatiemeer van Orfu!

Orfumeer Zuid-Hongarije Winkelstraat Pecs Hongarije Wijnkelders wijnregio Villány-Siklós in Zuid-Hongarije
Orfumeer in Zuid-Hongarije Winkelstraat in het Mediterrane Pecs Wijnkelders in Villány/Siklós

Wensen

Ten2Ten organiseert Reizen naar Hongarije. Een Stedentrip, rondreis, groepsreis of studiereis boek je heel gemakkelijk bij Ten2Ten Reizen. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2Ten Reizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!

Algemeen

Ten2Ten Reizen attendeert u dat paardrij ervaring niet vereist is. Voor de buitenritten is ervaring wel vereist.

Formaliteiten

Toeristen die uit een EU-land naar Hongarije reizen moeten in het bezit zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Dit document voldoet mits de reiziger niet langer dan 90 dagen in Hongarije verblijft.

Geld, banken en wisselen

De Nationale munt is de Forint. Overal in de grote steden en toeristische regio´s vindt u bankautomaten en wisselkantoren. De euro wordt algemeen aanvaard en bankautomaten aanvaarden vrijwel alle bankkaarten.

Taal

In Hongarije wordt Hongaars gesproken, maar ook in het Duits en Engels kunt u prima communiceren.

Reisverzekering

Het afsluiten van een reisverzekering is een absolute noodzaak. Tevens is het afsluiten van een annuleringsverzekering van groot belang en wordt dringend aanbevolen. De reiziger is zelf verantwoordelijk voor het tijdig afsluiten van bedoelde verzekeringen.

Meer informatie:

Ten2TenReizen organiseert Reizen naar Hongarije. Uw reis aangepast op uw wensen? Ten2TenReizen bespreekt graag persoonlijk de mogelijkheden met u!

Voor meer informatie vult u onderstaand contactformulier in.

Paardrijden Mecsekgebergte was last modified: by