Vakantiehuis Balatonmeer Hongarije

Vakantiehuis aan het Balatonmeer? Dit prachtige grootste binnenmeer van Europa met een immense oppervlakte van 597 km², wordt door Hongaren ook wel de Hongaarse Zee genoemd. De temperatuur is er nooit te hoog, maar vanwege het zachte Mediterrane klimaat juist zonnig en zacht. Het ideale klimaat voor de uitgestrekte Hongaarse wijngaarden, met een wijncultuur die stam uit de Romeinse tijd. Stelt u zich eens voor om met een Hongaarse lekkernij en een goed glas wijn in de hand op deze zacht golvende azuurblauwe zee te dobberen. De hemel op aarde. En krijgt u het te warm, dan neem u een duik in het verfrissende water met een gemiddelde temperatuur van maar liefst 25° graden.

Het Balatonmeer is de ideale plek voor alle vormen van watersport en een heerlijke strandvakantie. U kunt er vissen, zeilen of deelnemen aan een van de vele andere activiteiten. U vindt er een combinatie van ontspanning, cultuur en mooie bezienswaardigheden. Betoverende namen die het bezoeken waard zijn, zoals het schiereiland Tihany en voor het uitgaansleven Siofok. Voor het snuiven van cultuur is een bezoek aan Fort Sümeg zeker de moeite waard. Wat te denken van de hoofdstad aan het Balatonmeer Keszthely. En ook het wereldberoemde kuurbad Héviz hoort natuurlijk in dit rijtje thuis.

Laat u meevoeren door de wind en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie in de grootste en warmste binnenzee van Europa!

Ten2Ten Reizen biedt u deze vakantiewoningen aan in samenwerking met het Hongaarse Reisbureau Biró Tours, gevestigd in Vonyarcvashegy.

Klik hier voor de toeristische omschrijving van de regio Balatonmeer.

Door op de foto te klikken kunt u de woningen per plaats bekijken en de beschikbaarheid checken. De genoemde prijzen zijn exact dezelfde als die van ons.

 

Voor meer informatie of een reservering kunt u een email sturen naar Info@natuurinhongarije.nl.

Vakantiehuizen in Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Gyenesdiás, Hévíz en Keszthely.

Balatonmeer was last modified: by